Υπηρεσίες

ενοικίαση πούλμαν για Transfers

Θέλετε να κλείσετε ένα transfer από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο για το γκρουπ σας; Ή προς το λιμάνι για να ξεκινήσετε την οδύσσεια σας στα νησιά; Είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας θα το οργανώσουμε!

Αεροδρόμιο Αθήνα transfer
Ενοικίαση πούλμαν - εκδρομές

ενοικίαση πούλμαν για εκδρομές

Εκτός από τα φανταστικά της νησιά η ηπειρωτική Ελλάδα έχει να προσφέρει μια ποικιλία προορισμών. Είτε πρόκειται για μια ιστορική εξερεύνηση στα χιλιάδες χρόνια ιστορίας, ένα θρησκευτικό οδοιπορικό στα βήματα του Αποστόλου Παύλου ή απλά για χαλάρωση σε έναν από τους πολλούς ορεινούς και παραλιακούς προορισμούς, τα έχει όλα. Με την ενοικίαση πούλμαν μπορείτε να τους ανακαλύψετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε τις μεταφορές σας.

ενοικίαση πούλμαν για εκδηλώσεις

Θέλετε να οργανώστε μια εταιρική εκδήλωση, ένα γάμο ή μια συναυλία; Παρέχουμε ενοικίαση πούλμαν για τους καλεσμένους σας. Αναλαμβάνουμε όλες τις μετακινήσεις σας!

Ενοικίαση πούλμαν - εκδηλώσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορούμε να διαμορφώσουμε οποιαδήποτε υπηρεσία.

Μια λεπτομερής περιγραφή των ταξιδιωτικών αναγκών σας μας βοηθά να σας δώσουμε μια προσφορά με ακρίβεια. Ώρες άφιξης και αναχώρησης, αριθμός ατόμων στο γκρουπ,  ο προορισμός σας είναι όλα χρήσιμα για εμάς.

Ακόμα και έχετε όλες τις λεπτομέρειες ακόμα μην ανησυχείτε. Στείλτε μας μια γενική περιγραφή και θα σας δώσουμε μια αρχική προσφορά που μπορούμε αργότερα να τροποποιήσουμε.

Δεχόμαστε τραπεζικές μεταφορές και κάρτες VISA/MASTERCARD

Ναι φυσικά. Παρότι η έδρα μας είναι στην Αθήνα εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα.

Scroll to Top